fbpx
Hopp til innholdet
DERFOR SKAL DU

BYTTE TIL OSS

Har din bedrift allerede bredbånd fra en annen leverandør enn oss? Da bør dere vurdere å skifte til Molde Fiber!

BYTT OG FÅ MER

Bedrifter har ofte vesentlig lavere hastigheter enn de fleste ansatte har hjemme. Raskere nett øker produktiviteten og opplevelsen vesentlig - bytt til oss så lover vi dobbelt så raskt nett - MINST!

Be om tilbud, og skriv gjerne hvilken hastighet dere har i dag!

vi er unike

ingen etablering

Vi tar ingen etableringskostnader for å etablere tjenesten. Ofte tar vi heller ingen kostnad for å etablere internt nett hos kunden, men dette varierer etter hvordan forholdene er i ditt næringsbygg.

ingen bindingstid

Det er ingen grunn til å binde kunden til lange avtaler som gjerne fremstår gunstige i starten, men som viser seg å være svært ugunstige i et litt lenger perspektiv.

OPPGRADERING

Over tid vil din bedrifts behov for hastighet øke i takt med økt bruk av skytjenester og deling av data. Vi belønner alle kunder med gratis 50Mb økt båndbredde hver 12. måned de er kunde hos oss.

Moderne nett og egne skytjenester

Vi har bygget et splitter nytt fibernett, og har ikke gammelt utstyr eller teknologier som vi må vedlikeholde og forsvare. Dette gjør at vi kan levere et svært redundant nett, med høy oppetid og kvalitet. Vi bygger på en mer kostnadseffektiv måte, og trenger ikke ta samme pris som de etablerte aktørene for å drive lønnsomt. I tillegg tilbyr vi en rekke moderne skytjenester som kan knyttes sammen med våre fiberprodukter.